Eyeliner

Direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente eyeliner zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente make-up eyeliner dus dagelijks veel tijd!

Bekijk tarieven
Wat is Permanente eyeliner?

Permanente eyeliner bij PMU Natural is een gespecialiseerde cosmetische behandeling die ontworpen is om de natuurlijke schoonheid van de ogen te versterken en te accentueren. Als ervaren specialist in permanente make-up, focus ik op het zorgvuldig aanbrengen van pigment langs de wimperlijn om een blijvend effect van vollere, meer gedefinieerde wimpers te creëren.

De technieken

Er zijn 3 technieken om eyeliners brengen. De dikte en vorm bepalen we in overleg met jou.

  • De infra lash techniek: deze techniek geeft de meest natuurlijke wimper opvulling. Hierbij plaats ik de pigmenten in uw eigen wimperlijn, waardoor de wimpers voller lijken.
  • De klassieke eyeliner techniek: bij deze techniek word er een lijntje tussen en op het ooglid aangebracht.
  • Shadowliner: De shadowliner is een eyeliner die iets verder doorloopt naar boven doordat er een zogenaamde oogschaduw boven gepigmenteerd wordt. Zo zijn er geen harde contouren meer te zien zijn.
De behandeling

Deze behandeling is perfect voor diegenen die willen genieten van een continu verzorgde look zonder dagelijks tijd te besteden aan het aanbrengen van traditionele eyeliner. Het kan variëren van een subtiele lijn die de wimpers optisch verdicht tot een meer uitgesproken eyeliner-stijl, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Ik houd rekening met uw oogvorm, gezichtssymmetrie en persoonlijke stijl om een effect te creëren dat zowel mooi als natuurlijk oogt.

Lees hier meer over Permanente Make up, Wenkbrauwen of Lip Pigementatie.

PMU Natural Enschede
Een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of een intake inplannen? Neem dan contact met mij op. We bespreken dan je wensen en mogelijkheden. Stuur een berichtje en ik neem contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Uiteraard mag je me ook een whatsapp berichtje sturen.

Contact opnemen