Verwijderen van Permanente Make-Up met de X Remove Techniek

Permanente make-up (PMU) is een prachtige manier om natuurlijke schoonheid te accentueren, maar soms kan het nodig zijn om deze te verwijderen of bij te werken. In mijn salon bied ik een gespecialiseerde en veilige oplossing voor het verwijderen van PMU: de X Remove techniek.

Bekijk tarieven
Wat is de X Remove Techniek?

De X Remove techniek is specifiek ontwikkeld voor het verwijderen van permanente make-up. Deze methode maakt gebruik van een unieke oplossing die rechtstreeks op de PMU wordt aangebracht, en werkt door de pigmenten veilig naar het huidoppervlak te trekken.

Hoe werkt het verwijderen van PMU?

Tijdens een behandeling met de X Remove techniek wordt de oplossing zorgvuldig aangebracht op de gebieden met PMU, zoals pmu wenkbrauwen. Het reageert met de inkt om deze los te maken van de huidcellen, waarna ik voorzichtig de pigmenten verwijder. Deze methode is zachter dan laserverwijdering en biedt een veiligere en minder pijnlijke ervaring.

Voordelen van de X Remove Techniek voor het verwijderen van PMU

  • Veiligheid: Deze techniek minimaliseert huidbeschadiging, wat leidt tot minder risico’s op littekens of infecties.
  • Effectiviteit: Het is effectief voor diverse soorten en kleuren van PMU.
  • Minimale pijn: Veel cliënten ervaren minder pijn vergeleken met andere verwijderingsmethodes.
  • Sneller herstel: De herstelperiode na een X Remove behandeling is korter, wat je sneller je dagelijkse leven laat hervatten.
Nazorg en Behandeling in mijn salon

De nazorg na het verwijderen van permanente make-up is essentieel voor een goede genezing. Na de behandeling zorg ik ervoor dat je alle nodige instructies krijgt om de huid goed te verzorgen. Afhankelijk van de diepte en hoeveelheid van de aangebrachte PMU kunnen soms meerdere sessies nodig zijn om alle pigmenten volledig te verwijderen.

PMU verwijderen Enschede | Als je overweegt om je permanente make-up te laten verwijderen, of als je vragen hebt over de X Remove techniek voor het verwijderen van permanente make-up, nodig ik je uit om een afspraak te maken in mijn salon. Ik ben hier om je te begeleiden bij het veilig en effectief verwijderen van je PMU, zodat je weer tevreden kunt zijn met je natuurlijke uitstraling.

PMU Natural Enschede
Een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of een intake inplannen? Neem dan contact met mij op. We bespreken dan je wensen en mogelijkheden. Stuur een berichtje en ik neem contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Uiteraard mag je me ook een whatsapp berichtje sturen.

Contact opnemen