Cosmetisch Permanente make-up

Deze techniek (cosmetische permanente make-up) maakt gebruik van speciale pigmenten die in de bovenste laag van de huid worden aangebracht. Hoewel ik net als tatoeages in de huid werk, is het doel van Permanenten Make-up anders en minder diep. Hierdoor zal de Permanente Make-Up geleidelijk vervagen door onder andere je natuurlijke cel vernieuwing en UV-licht. Met PMU wil ik natuurlijk resultaat behalen en behouden. Het is niet bedoeld om je make-up te vervangen, maar om je eigen kenmerken te verbeteren.

Permanente make up nazorg

Bij PMU Natural begrijp ik dat iedereen uniek is en zijn eigen schoonheid heeft. Daarom bied ik een breed scala aan PMU-behandelingen aan die zijn afgestemd op de individuele behoeften en wensen. Permanente Make Up nazorg is uiteraard ook belangrijk. Bij elke behandeling die ik doe is een nabehandeling inbegrepen. Voor het op een later moment bijwerken van je PMU zie hier de tarieven.

Permanente make up Enschede

De nazorg van permanente make-up (PMU) is belangrijk voor een optimaal resultaat en om de levensduur van je nieuwe look te verlengen. Uiteraard krijg je van mij tips voor de nazorg van je Permanente make up. Maak een afspraak voor Permanente make up in mijn Salon in Enschede.

Bekijk tarieven
Hoe werkt zo'n PMU-behandeling eigenlijk

Een PMU-behandeling bestaat uit verschillende stappen en kan variëren afhankelijk van het specifieke gebied dat behandeld wordt. Een volledige behandeling bestaan uit 2 sessies, de nabehandeling zal na 6 tot 8 weken plaats vinden. Voor de behandeling nemen wij samen altijd eerst de gezondheids-/toestemmingsverklaring door en vullen deze samen in. Daarna bespreken wij de kleur en de vorm van de pigmentatie. Gemiddeld duurt de behandeling 2,5 tot 3 uur. Afhankelijk van je gevoeligheid en de behandeling kan je er voor kiezen om een verdovende crème (EMLA) mee te nemen. Deze dien je zelf aan te schaffen op recept van de huisarts.

De ervaring is dat de kleur na de behandeling donkerder is dan verwacht. Dit is normaal de kleur zal na verloop van tijd tot 50% afnemen.

Lees hier meer over Wenkbrauwen, Eyeliner of Lip Pigementatie.

Hoe ga ik te werk

Wenkbrauwen
Permanente make-up Enschede | PMU wenkbrauwen zo aanbrengen dat het zijn natuurlijke looks behoudt en niet van echt te onderscheiden is. Bij PMU Natural werk ik met verschillende technieken om de wenkbrauw zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Daarnaast hoef jij je ’s ochtends nooit meer bezig te houden met het shapen van je wenkbrauwen, want ze zitten altijd perfect in model. Je staat dus gewoon op met mooie wenkbrauwen én je hebt er geen omkijken meer naar.

Powder brows
Door deze schaduwtechniek creëer ik een mooi poedereffect die de wenkbrauw in zijn geheel opvult waardoor de wenkbrauw meer volume krijgt.  Doordat de wenkbrauw naar de binnenkant van de ogen steeds zachter wordt, ontstaat een mooi soft en natuurlijk resultaat.

Wanneer kan ik niet behandeld worden?

• Als u jonger dan 16 jaar bent.
• Met eyeliners: Als u lijdt aan oogaandoeningen, zoals diabetes retinopathie, glaucoom en staar.
• U Hemofilie (bloedstollingsziekte) heeft.
• U last heeft van Keloidvorming (gestoorde wondgenezing).
• Als u koorts heeft op de behandeldag.
• Als u Roacutane (medicatie en zalf) gebruikt. U kunt dan 3 maanden na het einde van de kuur weer behandeld worden.

PMU Natural Enschede
Een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of een intake inplannen? Neem dan contact met mij op. We bespreken dan je wensen en mogelijkheden. Stuur een berichtje en ik neem contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Uiteraard mag je me ook een whatsapp berichtje sturen.

Contact opnemen