Wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen zo aanbrengen dat het zijn natuurlijke looks behoudt en niet van echt te onderscheiden is. Bij PMU Natural werk ik met verschillende technieken om de wenkbrauw zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Daarnaast hoef jij je ’s ochtends nooit meer bezig te houden met het shapen van je wenkbrauwen, want ze zitten altijd perfect in model. Je staat dus gewoon op met mooie wenkbrauwen én je hebt er geen omkijken meer naar.

Wenkbrauwen tatoeëren Enschede

In mijn salon in Enschede bied ik een deskundige service voor het tatoeëren van wenkbrauwen, perfect voor wie een langdurige oplossing zoekt voor wenkbrauwdefinitie. Deze techniek, vaak microblading of PMU (permanente make-up) genoemd, gebruikt fijne naalden om hypoallergene pigmenten in de huid te brengen, wat resulteert in natuurlijk ogende, volle wenkbrauwen. Het proces wordt op maat gemaakt naar de vorm en kleur die het beste bij jouw gezicht passen, en het resultaat is waterbestendig en veegvast, waardoor je elke dag tijd bespaart in je schoonheidsroutine. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, nodig ik je uit om contact op te nemen met mijn salon in Enschede.

Tarieven
Persoonlijke aandacht

Bij PMU Natural begrijp ik dat iedereen uniek is en zijn eigen schoonheid heeft. Daarom bied ik een breed scala aan PMU-behandelingen aan die zijn afgestemd op de individuele behoeften en wensen. Alle behandelingen starten met een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en eisen en ik laat je alle mogelijkheden zien. Verder informeer ik je over de voor- en nadelen, maar ook over de risico’s. Stel me gerust alle vragen die je hebt. Want met een goede voorbereiding en de juiste nazorg kan jij straks volop genieten van het prachtige resultaat!

Wanneer kan je niet behandeld worden?

• Als u jonger dan 16 jaar bent.
• U Hemofilie (bloedstollingsziekte) heeft.
• U last heeft van Keloidvorming (gestoorde wondgenezing).
• Als u koorts heeft op de behandeldag.
• Als u Roacutane (medicatie en zalf) gebruikt. U kunt dan 3 maanden na het einde van de kuur weer behandeld worden.

Nazorg Wenkbrauwen

Nazorg wenkbrauwen: Volg onderstaande tips voor de juiste nazorg na het aanbrengen van permanente wenkrbrauwen.

  • 48 uur kurkdroog houden- Na 48 uur eventueel een filmlaagje Grazia Cream of naturebalm
    aanbrengen, 2 maal daags
  • In totaal 10 dagen zo droog mogelijk houden.
  • 2 maals daags gezicht reinigen en verzorgen om de wenkbrauw heen.
  • Liefst dry heeling en niets eraan doen, tenzij de huid zo droog is dat het knapt of bloedt.
  • De behandelde huid zo min mogelijk aanraken en handen wassen voordat je de huid verzorgt.

– Niet krabben aan de behandelde huid.
– De behandelde huid niet bedekken met strakke of bevuilde kleding.
– De behandelde huid niet afgedekken met pleisters of verband.
– Bubbelbaden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijden.
– De behandelde huid niet blootstellen aan zonlicht of de zonnebank.
– De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom altijd in met zonbescherming met minimaal SPF 50.

Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of aanhoudende pijn.

Heb je vragen over semi-permanente make-up?
Je mag altijd contact met mij opnemen.

Lees hier meer over Permanente Make up, Eyeliner of Lip Pigementatie.

PMU Natural Enschede
Een afspraak maken?

Ben je enthousiast over een bepaalde behandeling met permanente make-up geworden? En wil je een afspraak maken of een intake inplannen? Neem dan contact met mij op. We bespreken dan je wensen en mogelijkheden. Stuur een berichtje en ik neem contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Uiteraard mag je me ook Bellen of een whatsapp berichtje sturen.

Contact opnemen