Lip Pigmentatie

Lip pigmentatie is een vorm van permanente make-up. Het doel is om de lippen meer aanwezig te doen lijken op een natuurlijke manier. Mooie lippen zorgen voor een frisse, gezonde en vrouwelijke uitraling. Met lippigmentatie kunnen we bleke lippen, vage lipcontour en ongelijke lippen corrigeren.

Bekijk tarieven
Wat is Lip Pigmenatie?

Lip pigmentatie bij PMU Natural is een verfijnde cosmetische procedure gericht op het verbeteren en definiëren van de natuurlijke schoonheid van de lippen. Als deskundige in permanente make-up, focus ik op het nauwkeurig aanbrengen van speciaal geselecteerde pigmenten om de kleur, vorm en volheid van uw lippen te versterken.

Persoonlijke aanpak

Bij elke sessie van lip pigmentatie houd ik rekening met uw huidskleur, lipvorm en persoonlijke stijl. Het doel is het creëren van een symmetrische en natuurlijk ogende lipvorm, die tegelijkertijd de kleurintensiteit verhoogt voor een langdurig mooi resultaat.

Ik gebruik enkel hoogwaardige, veilige pigmenten en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat de behandeling comfortabel en effectief is. Lip pigmentatie biedt niet alleen het gemak van een ‘altijd klaar’ uitstraling, maar is ook een uitkomst voor mensen met ongelijkmatige lipkleur of die moeite hebben met het aanbrengen van lippenstift.

De behandeling

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die verlangt naar prachtig gekleurde en goed gedefinieerde lippen zonder dagelijks lippenstift aan te hoeven brengen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, kan de pigmentatie variëren van een subtiele kleurversterking die de natuurlijke lipkleur doet herleven, tot een meer uitgesproken tint die overeenkomt met uw favoriete lippenstift.

Lees hier meer over Permanente Make up, Wenkbrauwen, of Eyeliner.

PMU Natural Enschede
Een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of een intake inplannen? Neem dan contact met mij op. We bespreken dan je wensen en mogelijkheden. Stuur een berichtje en ik neem contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Uiteraard mag je me ook een whatsapp berichtje sturen.

Contact opnemen